Tenir cura de les dents després de les vacances d’estiu

El final de l’estiu està a la volta de la cantonada i arriba setembre amb el seu “tornada a l’escola” que marca la fi de la temporada de descans estival. Durant les vacances és molt habitual relaxar els bons hàbits de salut dental i cometre excessos amb la dieta.

A la tornada de les vacances cal posar-se mans a l’obra i reprendre els bons hàbits de salut bucodental que són la base al costat d’una adequada alimentació i les revisions paròdiques a la teva clínica dental per tenir una bona salut bucal.

Per això en l’entrada d’aquesta setmana del nostre bloc anem a donar-te uns senzills consells per ajudar-te a reprendre la cura de la teva salut bucodental després de vacances d’estiu:

1. Vés al teu dentista per a una revisió: Després de l’estiu és un bon moment per acudir al teu dentista a fer una la revisió dental. En cas que fruit de la relaxació dels hàbits d’higiene dental hagi sorgit algun problema, el teu dentista el podrà detectar i posar remei abans que la cosa vagi a més.

2. Reprèn els hàbits d’higiene bucodental: Un cop tornis a la rutina diària que tens fora del teu descans estival recorda reprendre els bons hàbits de salut dental: raspallar després de cada menjar i emprar el fil dental i el col·lutori per millorar l’efectivitat del mateix.

3. Redueix el consum de begudes ensucrades: Durant les vacances, que per això són vacances, es produeix un increment de la ingesta de refrescos ensucrats i begudes amb contingut alcohòlic les quals incrementen el risc de patir càries dental. Un cop tornem a la rutina hem de procurar limitar la seva ingesta.

4. Millora la teva dieta: Incrementa el consum de productes rics en vitamines, calci i fibra doncs resulten molt beneficiosos per a les teves dents i la salut de les genives. Si durant les vacances hem comès algun excés, reforçar una dieta saludable serà molt positiu per a la salut budodental.

Gràcies a aquests senzills consells de salut bucodental podràs reprendre els teus bons hàbits, els quals com sempre us diem (és sempre millor prevenir que curar) tindràs una boca sana i un bonic somriure.

Font: Clínica Dental Sanz Pastor

2018-10-03T10:29:01+02:00