Centre Mèdic2019-05-01T12:02:42+02:00

Centre Mèdic Matadepera

Disposem dels millors professionals

Visita el nostre centre i sol·licita informació

Anàlisis Clíniques

Laboratori Echevarne

Centre Mèdic i Dental Matadepera realitza tot tipus d’anàlisi associat amb Laboratoris Echevarne en prevenció, diagnòstic i tractament.

Assessorament nutricional per adults i nens. Dietes personalitzades i orientades a millorar situacions en les quals controlar l’alimentació és necessari: sobrepès, intoleràncies, esport…

Medicina general

Atenció mèdica i prevenció de malalties generals en adults i ancians.

Cuidem la salut dels seus peus efectuant quiropodies, tractant ungles encarnades i confeccionant plantilles a mesura.

Intervencions quirúrgiques al centre quirúrgic de la seva elecció operant la patologia que ho precisi i realitzant les cures al Centre Mèdic i Dental Matadepera.

Fisoteràpia

Tractaments post-quirúrgics, rehabilitació, massatges esportius i relaxants.

Prevenció, diagnòstic, avaluació integral i tractament de les alteracions en el llenguatge oral i/o escrit, la parla, l’audició, la veu i la deglució.

Tractament de l’ansietat, acompanyament en el procés de dol, trastorns d’adaptació, adquisició d’habilitats socials, suport en malalties oncològiques, relacions de parella, disfunció escolar, deshabituació del tabac, tècniques de relaxació.

Arrugues d’expressió, llavis, rejoveniment facial, biorrevitalització facial, fils tensors, blefaroplastia, peeling químic i molt més. Consulta’ns!

Infermeria

Injectables, cures i vacunacions.