El Centre2017-08-14T23:55:43+02:00

Centre Mèdic Dental a Matadepera des de 1994

Fundat el 1994, el CENTRE MÈDIC DENTAL MATADEPERA ofereix un servei integral de salut i estètica bucodental amb les més modernes instal·lacions i un ambient molt agradable, proper i de confiança, localitzat en un dels locals més emblemàtics de la població de Matadepera, a la Plaça Cal Baldiró.

Els millors Professionals

CENTRE MÈDIC DENTAL MATADEPERA presta serveis de medicina i especialitats a la població de Matadepera amb personal qualificat que treballa amb la màxima professionalitat i eficàcia per donar un servei immillorable i de proximitat al pacient.

El Centre Mèdic i Dental Matadepera és punt de trobada entre la medicina i l’odontologia posicionant-se com el centre de referència a Matadepera gràcies a la confiança dels nostres pacients.

Som els seus dentistes de família

La filosofia del nostre centre és donar la màxima atenció tècnica i humana als nostres pacients. Per a això, disposem de personal altament qualificat i dels recursos tecnològics més avançats.

El nostre equip de dentistes i tècnics atén totes les necessitats dels nostres pacients. Apliquem tota la nostra experiència i professionalitat en cada cas que tractem.

Confiança, ètica i professionalitat

El nostre principal valor és l’equip humà, som conscients que l’èxit és la suma dels esforços, de la persistència i perseverança.

Ens preocupem per estar en constant evolució invertint en formació i millora contínua.

La nostra filosofia es basa en l’ètica professional, l’honestedat i la qualitat humana. Apostem pel treball ben realitzat prestant especial atenció en el detall i en el benestar del pacient.

Ens preocupa que la qualitat dels materials que utilitzem sigui la més alta, garantint l’eficiència dels nostres tractaments i procediments.

Per garantir la màxima seguretat dels nostres pacients comptem amb els més nous sistemes de desinfecció i esterilització i apliquem rigorosament els protocols més actuals recomanats per la Conselleria de Sanitat.

El nostre centre està registrat en el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Al CENTRE MÈDIC DENTAL MATADEPERA cuidem el medi ambient, els nostres residus, contemplats com a contaminants, són recollits per una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya, per al seu reciclatge.

També complim els protocols de la Llei de Protecció de Dades i de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.