Odontologia general • Odontologia estètica • Implantologia • Ortodòncia

CENTRE DENTAL MATADEPERA

Dra. Sònia Aguilera Pedrosa COEC 2235
Dr. Josep Antoni Fernández Cerezo COEC 2234

És un plaer per a nosaltres informar-vos de les novetats que hem anat incorporant en el nostre centre, amb tractaments d’avantguarda.

ESTÈTICA

El nostre centre està actualment especialitzat en el tractament restaurador amb laminats de ceràmica per al recobriment estètic de les dents sense haver de modificar l’estructura dental. Utilitzem fines làmines de ceràmica adherides a l’esmalt aconseguint una estètica immediata, modificant tant el color com la forma de les dents.

També en la preparació de pròtesi fixes utilitzem de manera generalitzada ceràmica sense metall, d’alta resistència i gran adaptació a la geniva, evitant amb el temps els antiestètics marges foscos. Aquesta ceràmica sense metall també la utilitzem per a la reconstrucció de dents endodonciades, així com en el recanvi d’antics empastaments, sobretot metàl·lics.

IMPLANTS

En el camp de la implantologia estem realitzant intervencions amb implants immediats, col·locats el mateix dia de l’extracció, escurçant significativament la durada del tractament. Utilitzem les marques més importants i reconegudes d’implants per assegurar l’èxit i la garantia del tractament. D’aquesta manera, podem solucionar nombrosos casos amb càrrega immediata, aconseguint que el mateix dia de la col·locació dels implants el pacient ja pugui sortir amb les seves dents col·locades. En casos més complexos utilitzem tècniques de cirurgia guiada per ordinador, que permeten una cirurgia més segura i conservadora en la qual aconseguim un millor postoperatori. Estem també realitzant tècniques de regeneració per aconseguir col·locar implants en pacients que tenen poc os.

Realitzem tècniques de sedació conscient, en casos en els quals el pacient sol·licita un major confort per al seu tractament.

ORTODÒNCIA

En ortodòncia, hem incorporat els tractament més avançats en tècniques de baixa fricció per aconseguir alinear les dents de manera més ràpida i efectiva, evitant en la majoria de casos l’extracció de dents. El nostre centre és pioner a utilitzar les tècniques d’ortodòncia invisible (Invisalign) que permet alinear les dents amb uns alineadors transparents que el pacient es treu per menjar.

Esperant poder explicar-vos amb més detall el tractament més adient per a vostè, així com aclarir els seus dubtes, confiem en atendre’l pròximament.

2018-05-16T11:34:24+02:00