La nostra ortodoncista Dra. Sonia Aguilera, ja és Invisalign Gold.

Què és Invisalign?

El Tractament Invisalign és una forma pràcticament invisible d’alinear les dents. Uzan tecnologia avançada d’imatges computeritzades en 3D, el sistema Invisalign Mostra super bé de Tractament completa basada en l’avaluació super Doctor Invisalign, des de la posició inicial de sobre dents Fins a la posició final desitjada. Els aligners transparents es fabriquen de manera personalitzada perquè sobre dents es moguin poc a poc.

Cada Aligner es treu posat durante aproximadament 1-2 setmanes abans de ser reemplaçat pel següent, i les dents es van movent gradualment Cap a la posició final projectada. El temps de Tractament depèn de sobre Necessitats Específiques i serà determinat pel seu Doctor Invisalign.

Com funciona Invisalign?

Els aligners Invisalign mouen les dents seguint una sèrie de moviments acuradament controlats i programats. Per tant, en cada etapa es permet únicament el moviment de determinats dents, seguint un pla de tractament Invisalign per a aquesta etapa en particular.

Quant de temps dura el tractament Invisalign?

La durada del tractament depèn de la seva complexitat i generalment és comparable al dels brackets tradicionals. El seu Invisalign Provider li pot donar informació més detallada.

Quins són els avantatges d’Invisalign?

Els aligners d’Invisalign són pràcticament invisibles i gairebé ningú notarà que està redreçant les seves dents.

Com els aligners d’Invisalign són extraïbles, durant el tractament podrà menjar i beure tot el que desitgi simplement llevant-se els aligners. També pot treure els aligners per raspallar i utilitzar fil dental i així mantenir la seva rutina d’higiene oral habitual. Es recomana portar posats els aligners durant almenys 22 hores al dia.

A diferència dels aparells fixos tradicionals, aquests dispositius no porten filferros ni brackets metàl·lics. Això vol dir que en la majoria dels casos es dedica menys temps als ajustos en la consulta del Invisalign Provider.

El sistema Invisalign li permet veure els resultats i el pla de tractament de forma virtual abans de començar perquè pugui veure l’aspecte que es preveu que tindran les seves dents en acabar el tractament.

És aquesta una nova forma de redreçar les dents?

Els dentistes i els ortodoncistes porten anys utilitzant amb èxit aparells extraïbles. No obstant això, el sistema Invisalign utilitza la tecnologia 3D de Align Technology i la fabricació a mida en massa per tractar una àmplia diversitat de casos de pacients que desitgen redreçar les seves dents. El programari ClinCheck permet als pacients veure el seu pla de tractament des del principi fins al final abans de començar-lo.

Quants pacients s’estan tractant amb Invisalign?

Més de 4,5 milions de pacients han estat tractats ja a tot el món amb el sistema Invisalign.

Quants anys té l’empresa?

Align Technology, Inc, l’empresa que fabrica Invisalign, es va fundar el 1997.

Font: www.aligntech.es

2018-01-26T19:13:02+02:00